Meny
SELSKAPSMENY - À LA CARTE-MENY - 5-RETTERS MENY
Selskapsmeny vår 2024
Forretter
Kaldrøkt Ishavsrøye i potetlefse med eplesalat og rømme
Kr 155
*
Pâté en croûte med elg, grov sennep, salte agurker og salat
Kr 165
*
Fiskesuppe av skrei med arancini og juliennegrønnsaker.
Brød og smør
155
*
Betesalat med reinsdyr, chèvre og honninglaserte valnøtter.
165
Hovedretter
Boknafisk fra egen hjell
Serveres på tradisjonelt vis med gulrotstuing, røkt flesk og kokte poteter
Kr 425
*
Braisert lam fra Møkkeland Gård.
Serveres med lokale grønnsaker, rosmarinsjy og mandelpotet
Kr 395
*
Dagens fisk, Rett fra Mea. Eplesmørsaus og dagens grønnsaker.
Kr 335
*
Entrecôte med aspargesbønner, kryddersmør, rødvinssaus og bakt potet.
Kr 435
*Coq au vin
Liveche kyllinglår med sjampinjong, bacon og løk.
Kokes med Pinot Noir vin og timian. Serveres med mandelpotetpuré
Kr 365
Desserter
Gâteau Marcel.
Sjokolademoussekake med tindvedsorbet og karamellsaus.
Kr 165
*
Rødvinskokte pærer med vaniljeis og kjeks.
Kr 145
*
Creme Brulée
Serveres med gårdens eplesorbet.
Kr 155
*
Panna cotta med bringebærcoulis
Kr 135
Selskapsmenyen er for grupper over 10 personer.
Ta kontakt og gi oss mulighet til å komme med et tilbud for ditt selskap.
Bestilling må skje minimum 3 dager på forhånd av selskapets planlagte besøk.
Våre menyer er i stor grad basert på sesong og lokale leverandører. Vi får blant annet lam fra Møkkeland Gård og grønnsaker og potet fra Elde Gård. Den vil derfor være utsatt for en del justeringer underveis.
For de minste gjestene, nedskalerer og forenkler vi rettene om ønskelig.
Menybeskrivelsen er ikke fullstendig, så gi derfor beskjed om allergier på forhånd eller til din servitør.
à la carte-Meny
ForrettER
Dagens suppe Kr 145
Skinke, vårløk, brød og smør.
Inneholder: LA, HL,LØ,GL,SU
*
Røkt Ishavsrøye i potetlefse Kr 165
Rømmedressing, dill og salat.
Inneholder: LA,GL,F.SI,GL,E, SN
*
Norsk modnet skinke, dagens ost Kr 155
Traktkantarellchutney, brød og smør
Inneholder: LA, GL
HovedrettER
Plukkfisk - røkt skrei og uer Kr 265
Timian, løk og råkost.
Inneholder: GL,LA,F,SI,E
*
Fersk fangst fra Mea Kr 345
Dagens grønt, saus og potet
Inneholder: F,LA,GL,SI,
*
Stekt skrei med risotto Kr 375
Rødbeter, erter og kjøkkenets chips
Inneholder: F, LA, LØ, HL, SU
*
Confitert Lammebog Kr 375
Tomatisert sjysaus, braisert purre og gulrot
Inneholder: LA,SI,F
*
Reinsdyrskank med potetpuré Kr 425
Grønnsaker og skogsoppsaus.
Inneholder: LØ.HL,LA,SU,SE,GL
*
Vegetar, Sopp- og rødbeteburger Kr 235
Urtestekt potet og blåmuggostdressing
Inneholder: LØ, HL, LA, SI, SE
Dessert
Pannacotta Kr 135
Med eplesorbet
Inneholder: LA, SI
*
Gâteau Marcel Kr 155
Bakt sjokolademoussekake med salt karamell
Inneholder: LA, E, SI
*
Hjemmelaget Is og Sorbet Kr 125
Med Coulis og Crumbles
Inneholder: LA, GL, SI, E
Menybeskrivelsen er ikke fullstendig, så gi derfor
beskjed om allergier på forhånd eller til din servitør
.
Gluten GL, Skalldyr SK, Egg E, Fisk F, Soya S,
Melk/Laktose LA, Nøtter NØ, Selleri SE, Sennep SN,
Sesamfrø, Svoveldioksid og sulfitter SU, Lupin, Bløtdyr,
Sitrus SI, Løk LØ, Hvitløk HL
5-retters meny
5-retters meny - kr 775
(Må bestilles minimum 1 dag i forveien) Kjøkkenet komponerer og foreslår.
Vin- eller ølpakke - kr 580
Vi serverer gjerne øl som alternativ til vin. Da bruker vi primært øl fra Harstad Bryggeri.
Grupper over 10 personer: Ta kontakt på e-post eller telefon for bordbestilling.
rgaard@online.no // +47 77 05 84 44
For de minste gjestene, nedskalerer og forenkler vi rettene om ønskelig.
Menybeskrivelsen er ikke fullstendig, så gi derfor beskjed om allergier på forhånd eller til din servitør.
Forklaring allergener:
Gluten GL, Skalldyr SK, Egg E, Fisk F, Soya S, Melk/Laktose LA,
Nøtter NØ, Selleri SE, Sennep SN, Sesamfrø, Svoveldioksid og sulfitter SU, Lupin L,
Bløtdyr B, Sitrus SI, Løk LØ, Hvitløk HL