Kontakt oss

Bruk skjemaet til venstre, eller ring oss på +47 77 05 84 44

E-post: rgaard@online.no

Røkenes Gård - Restaurant og Gjestehus
Adresse: Stornesvn. 127 - 9402 Harstad - Norway

 

Stornesveien 127
9402 Harstad
Norway

+47 77 05 84 44

Røkenes Gård og Gjestehus ligger i Harstad, Sør-Troms. Gården er fra ca år 1750. og fungerer i dag som restaurant og selskapslokaler.  Vi ønsker våre gjester velkommen til et godt måltid i vår en atmosfære vi tror bare finnes her på gården. Uforstyrrede omgivelser med nåtidens mas og jag på god avstand skaper rammen om begivenheten.

Aktuelt

Lunsjkonsert - Rune og Erika for fulle seil

Anita Tennbakk

Den populære duoen Erika Toth-Rune Larsen spiller på gården søndag 22. september 2019 kl. 13:00.

Her kan du forvente forrykende spill med høy energi og formidlingsglede!

Rune Larsen er bl.a. mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Fiolinisten Erika Toths virtuositet og formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Rune er opprinnelig fra Harstad og virker til daglig som frilansutøver samt musikkpedagog med base i Stamsund. Erika er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms i Harstad; hun opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa. De to har spilt sammen siden 2014 i bandet «Magyar Hot Club» og har hatt en egen duo-produksjon siden 2017.

Erika og Rune er ikke bare knallgode på hver sitt instrument, de utfyller og utfordrer også hverandre på en unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en fin blanding av sjangrer og stemninger, der publikum vil kjenne igjen mye, men også få en del overraskelser. I løpet av konserten blir vi nemlig kjent med Runes enorme og mangfoldige talent for arrangering. Det kan bli innslag av fugler av ymse slag, bl.a. en uhyre morsom ”Føggeldans”, samt tango-dansende fiolinister og berusede akkordeonister.

Billetter 150,- kan kjøpes på hoopla.no

Plakat 22sep19 Røkenes.jpg