Kontakt oss

Bruk skjemaet til venstre, eller ring oss på 77 05 84 44.

Stornesveien 127
9402 Harstad
Norway

+47 77 05 84 44

Røkenes Gård og Gjestehus ligger i Harstad, Sør-Troms. Gården er fra ca år 1750. og fungerer i dag som restaurant og selskapslokaler.  Vi ønsker våre gjester velkommen til et godt måltid i vår en atmosfære vi tror bare finnes her på gården. Uforstyrrede omgivelser med nåtidens mas og jag på god avstand skaper rammen om begivenheten.

Aktuelt

Konsert med Vulkan Quartet: Kammermusikk på gården 7. juli!

Anita Tennbakk

Vulkan_Quartet_web.jpg

Søndag 7. juli kl. 13:00 blir det kammermusikk her på gården når vi får besøk av Vulkan Quartet med “Musikk i bevegelse”. Få med deg denne anledningen til en stemningsfull ettermiddag!

Vulkan Quartet er en strykekvartett med fire unge musikere som er bosatt i Oslo. Kvartetten består av Sander Tingstad og Kaja Pernille Østervold på fiolin, Maren Nygård på bratsj og Marit Johansen på cello. Alle fire har mastergrad fra Norges Musikkhøgskole og vikarierer jevnlig i profesjonelle orkestre i Oslo og resten av Skandinavia. Musikerne møttes gjennom felles studier og fant hverandre gjennom sin brennende interesse for kammermusikk. I tillegg til å utforske kjernerepertoaret for kvartett har de fra høsten 2018 innledet et spennende samarbeid med danser og koreograf Kyrre Texnes. Kyrre er en pioner innen kultur og næringsliv og har tidligere jobbet med blant andre Oslofilharmonien. Hans unike innsikt i temaene bevegelse og formidling gjør ham til en ettertraktet coach.

Ved å jobbe med koreografi og finne bevegelser som allerede ligger i musikken skapes det en spennende måte å formidle de klassiske mesterverkene på. Resultatet blir en helt ny opplevelse for publikum.

I juli 2019 legger Vulkan Quartet ut på turné der de tar med musikk i bevegelse til Nord-Norge. Denne gangen samarbeider de også med pianisten Thomas Stenborg. Stenborg er en ung svensk pianist, med en særskilt interesse for improvisasjon, komposisjon og kammermusikk. Programmets hovedverk er Schumanns klaverkvintett i Ess-dur.

https://www.facebook.com/VulkanQuartet/

Vulkan-Quartet_plakat.jpg