Kontakt oss

Bruk skjemaet til venstre, eller ring oss på 77 05 84 44.

Stornesveien 127
9402 Harstad
Norway

+47 77 05 84 44

Røkenes Gård og Gjestehus ligger i Harstad, Sør-Troms. Gården er fra ca år 1750. og fungerer i dag som restaurant og selskapslokaler.  Vi ønsker våre gjester velkommen til et godt måltid i vår en atmosfære vi tror bare finnes her på gården. Uforstyrrede omgivelser med nåtidens mas og jag på god avstand skaper rammen om begivenheten.

Madam Mørch

Aktuelt

Madam Mørch

Anita Tennbakk

Høsten 2016 lanserte vi vårt eget øl, brygget av humle fra sørveggen av hovedhuset på Røkenes Gård. Mikrobryggeriet Harstad Bryggeri er produsent og distributør. Ølet selges her på gården, i Tromsø, Oslo og på serveringssteder i Harstad.  Stilen på ølet går i retning av Belgisk slåtteøl, og er velsmakende, leskende og og ganske lett. Ta en tur innom og smak selv!
 

HISTORIEN BAK NAVNET

Madam Mørch var en dame som regjerte på Røkenes Gård på 1700-tallet. Hun var gift tre ganger. Da den fjerde frieren kom sa hun at hun ikke var klar for brudesenga en gang til! Istedet anbefalte hun datteren. 

Mørch var veldig foretaksom. Hun drev Røkenes gård, også handelen til tider, pluss at hun var møbelsnekker, kroholder, ja i det hele tatt, hun var alt på gården.